Blog

https://essentie-gevoel.blogspot.nl/

Hallo allemaal, vandaag eens niet wandelen….. nee ik heb een andere klus te doen. Ik zet gellac, nagellak bij mijn wandelmaatje. Ja ook dat doe ik. En deze week ook weer de nodige cursussen bij gewoond. Praktische Engelen werk. En de Aroma Touch Therapie van doTERRA. Heerlijke massage geleerd en ondergaan. Een prachtige techniek eenvoudig maar zo doeltreffend. Geeft ontspanning, prikkelt je lichaam, en maakt het weer actief door de healing van het eigen lichaam. En dan een uur lang ontvangen van de massage op rug en voeten met de pure essentiële oliën. Door de dagelijkse stress van een puber in huis,  je eigen overprikkelen of misschien werkstress. Kan deze Aroma Touch jou helpen. De combinatie van het aanraken van de huid in combinatie met de gekozen oliën. Werkt deze techniek super. Door de fijne en sterke geuren in combinatie met je ontspannen voelen en veilig. Is een heerlijke belevenis. Het is een gevoelige Touch behandeling. Het zacht aanraking van je huid, in combinatie met geur en healing. Perfect een wellness om te ontvangen en voor mij om te geven…..Ja ik mag ze nu ook geven. Kijk op mijn site www.essentie-gevoel.nl kun je meer info vinden. Wat een sessie Aroma Touch kost. En de oliën gebruik ik so wie so veel in bij mijzelf en mijn gezin. De lavendel, Pepermunt, de wilde sinaasappel zijn een paar basis oliën waar je zoveel baat bij hebt. Heb je vaak last van hoofdpijn is pepermunt een heerlijke olie die je gauw van je hoofdpijn af helpt, zeer verkwikkend of wanneer je spierpijn hebt of kramp. De lavendel is een olie die je allemaal in huis zou moeten hebben. Want…..hij is pijnverzachtend, schimmelwerend ontsteking werend en rustgevend. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen maar kan voor nog veel meer gebruikt worden. Deze olie mag je eigenlijk altijd gebruiken.  Vind jij het interessant ik ga in het najaar workshops geven hou mijn site in de gaten. Kun jij niet wachten mag je mij altijd benaderen. Mailen info@essentie-gevoel.nl Genoeg zover over de oliën.  Het was een leerzame gezellige ontspannen dag. En ik ben ook al helemaal Doterra fan geworden…….Jij ook? Probeer het eens zou ik zeggen.

Ook een Aroma Touch ondergaan?? Maak een afspraak een heerlijk uur ontspannen voor €40.=

Nieuwsbrief

gegarandeerd geen spam

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *