Healy

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt. En ondersteunt jou lichaam weer om zijn zelfhelend vermogen weer te activeren. Het bevordert vitaliteit, welzijn en balans! Het bied toepassingen die je helpen in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het kan je ondersteunen in stress situaties gedurende dag, helpen gemakkelijker te herstellen en ervoor te zorgen dat je beter slaapt

Medisch gecertificeerd

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

De Healy is een medisch product en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”. Over andere klachten mag ik geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. Wel zijn er verschillende Facebookgroepen waarin ervaringen met andere klachten worden gedeeld.

Healy is zo compact, licht omdat het apparaat geen eigen datageheugen, scherm of invoerapparaat nodig heeft. Al deze dingen zitten al in je smartphone die je gebruikt om jouw Healy te bedienen. Daarom moet je dus de Healy-app op je smartphone installeren voordat je de Healy kunt gebruiken. Als je een Android-smartphone hebt, kun je de app in de Google Play Store krijgen. Voor je Apple iPhone moet je naar de App Store gaan.

Healy – frequentietherapie

Ervaar je vaak en veel pijn, heb je moeite met slapen en kom je energie te kort? Dan is een behandeling met de Healy misschien iets voor jou!!

Meer balans voor lichaam & geest
Hoe werkt de Healy? De Healy wordt op het lichaam aangesloten via elektrodes in twee polsbandjes, via oorclips of plakelektrodes, die op of rond de pijnlijke plekken op het lichaam worden aangebracht. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd, die zorgen voor cel optimalisatie. Op die manier kan er weer balans ontstaan op verschillende gebieden.

Last van stress, migraine of heb je moeite met je focus behouden?

Je kunt kiezen voor een behandeling met de Healy in mijn praktijk, maar je kunt ook zelf een Healy aanschaffen. De Healy is klein, super makkelijk in het gebruik en relatief goedkoop. De aanschaf is niet zomaar iest, maar als jij hier ook jou gezondheid mee kan versterken en niet meer naar jou therapeut hoeft bespaar je in de behandelingen en heb je na enige tijd hem wel terug verdient. Je kunt hem inzetten voor je hele gezin. Als je er zelf een koopt, kun je deze gebruiken wanneer je maar wilt. Je bent dan niet meer afhankelijk van een therapeut. Voelt dit goed voor jou is het interessant of wil je meer informatie. Neem even contact met mij op.

Ik verhuur ook de Healy Health de tweede versie van Healy voor €50,- per week.

Verhuur maximaal 2 weken per persoon. Kun je zelf ervaren wat het met jou doet.

Of de deze link kom je op de Healy site en bestel je hem onder mijn sponser.

https://www.healyworld.net/nl/partner/Pureliefde

Liefs Renate

Healy frequentietherapie