Mijn website 3 jaar in de lucht!

Ik zit even mijn website bij te werken. Wat nieuwe dingen toevoegen, maar ook oude dingen verwijderen. Ik ben mij bewerking aan het bekijken en zie dat ik vandaag april drie jaar in de lucht ben met de Website. Drie jaar alweer wat gaat de tijd snel.

En wat is er alweer veel veranderd? Begon met energetische behandelingen, en dat is met de Access Consciousness uitgebreid. En met Doterra Aroma Touch massage. En nieuw Ontspannen met Klankschalen. Erg blij met hoe het tot nu tot gaat, de praktijk is vernieuwd opgeknapt…..hoe wordt het nog beter.

Zie ik jou ook een keer voor een behandeling, massage of ontspanning?

Voel je welkom!

Liefs Renate

 

 

2 reacties op “Mijn website 3 jaar in de lucht!”

  1. Monique Vervelde

    Heerlijke Aroma Touch massage gehad met aansluitend ontspannen met klankschalen! Gewoon over je heen laten komen en heerlijk relaxen. Voor herhaling vatbaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *