Terug naar de Essentie van Zijn.

In deze maatschappij wat een streef maatschappij is geworden, meten we ons steeds aan anderen. En daardoor wordt de lat steeds hoger gelegd. Stel je voor je hoort er niet bij. Door dit soort gedachtes gaat het mis. Je verliest je zelf in wie je bent. Je hecht meer waarde aan wat een ander van je vindt, dan jou eigen gedachten over jezelf en je leven. Je gaat hier in mee tot dat er onrust in jezelf ontstaat. Je raakt in de war. En dan begint de zoektocht, een gevecht tegen normen en waarden van de maatschappij. Durf je wel te zijn wie jij werkelijk bent in de essentie? Of ben je bang mensen hierdoor te verliezen, omdat je je anders voelt dan het beeld wat ze je geleerd hebben in de maatschappij. Je bent bang voor veranderingen. Maar het begint te borrelen, want daar zit het geluk. Een groter geluk dan dat je tot nu toe hebt gekend. Een gevoel van vrijheid en te zijn wie je bent. Weet jij nog wie jij bent in de essentie? Luister je nog wel eens naar je hart? Weet je nog welke taal het hart spreekt! de taal voor de liefde voor jezelf en je omgeving. Een taal die door alle wezens wordt verstaan. Veel mensen vergeten naar hun hart te luisteren, alleen om er maar bij te horen in de maatschappij. Ik daag je uit! Het zal niet makkelijk zijn om de taal van je hart te leven in deze kritische wereld. Maar de liefde die zich opnieuw aan jouw zal openen zal deuren open. Deuren naar een evenwichtig leven. Door simpel jezelf te “zijn”. Ja er zullen mensen je niet begrijpen en je de rug toekeren. Maar neem ze het niet kwalijk en wens ze het beste toe. ze zijn er nog niet aan toe, om de taal van het hart te leven. Verwelkom de mensen die op jou pad komen, en geniet van de essentie van “zijn”. Welkom thuis! 

Liefs Renate

2 reacties op “Terug naar de Essentie van Zijn.”

  1. Hoi Renate,

    Goed nieuws moet verder verteld worden vind ik. Het goede nieuws dat ik heb te vertellen is dat ik je behandeling gisteren als bijzonder heb ervaren.

    Je handen voelden als ‘Engelenhanden’ in hun Lichtheid en lichtheid.

    Je gaf je volledige aandacht en met je gave om contact te hebben met de aanwezige Lichtenergie, heb je mij enorm geholpen en goed gedaan.
    Dank je wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *