Van pijn en weerstand naar ontspannen!

Jij weet wel wat ik bedoel, altijd die pijn of gezeur in je nek, arm. Je keel die dichtgeknepen wordt als je voor jezelf wilt kiezen. Maar op dat moment het niet kunt of aan durft. Steeds verval je weer in diezelfde emoties die zo graag gezien willen worden. Maar nu even niet, dit is niet het moment!

Tot dat het steeds vaker en sneller weer terug komt, dat je het onder ogen gaat zien. Dat je lichaam jou laat zien dat het tijd word om hier iets mee te gaan doen. Want het universum is er altijd voor jou ook wanneer jij geen tijd hebt. Je wordt altijd geholpen, vertrouw daar eerst eens op. Jij mag jou liefde wat meer laten schijnen.

Waarom of wat zorgt er voor dat je dat niet onder ogen wilt zien. Vaak is angst, het grote probleem. De angst wat er allemaal boven komt als jij opzoek gaat naar jouzelf en het probleem. Voelt dat zwaar voor jou weet dan dat zware energie altijd iets is wat niet van jou is. Maar wat jij oppikt van een ander. Zonder dat je het meestal weet. Want wij maken in ons hoofd er vaak een groter probleem van dan dat er werkelijk speelt. Soms is een pauze in je hoofd al een verbetering door even stil te zijn. Even de rust te nemen om de angst in de ogen te kijken, de emotie er even helemaal te laten zijn. Zo simpel kan het al verlichting geven….het werkt al helend. Je hoeft je niet te veroordelen of er weer een verhaal omheen verzinnen. Dat is wat ons hoofd graag doet. Maar het te doorleven en het er te laten zijn is al heling. En dat merk je al snel dat de pijn of emotie steeds minder heftig wordt. Er komt weer ruimte om er op een andere manier naar te kijken. Door je met jezelf te verbinden, naar de stilte in jezelf jou essentie te gaan. dan zal er weer energie gaan stromen en jij gaat weer stralen.

Om deze energie vast te houden en oude pijn, emoties, patronen of overtuigingen goed los te laten kan een Energetische behandeling goed helpen. Access Bars of Lichaamsprocessen, Heling geven ontspanning en lichtheid. De thema’s die vast gezet zijn in jou lichaam worden losgemaakt en los gelaten. Er komt weer meer ruimte en innerlijke rust waar je de verbinding weer met jezelf vindt.

Liefs Renate

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *