Hoe voelt het voor jou???

Voel je je ook wel eens leeg, nadat je met iemand een gesprek hebt gehad?

Het kan dan  zo zijn dat je de negativiteit van een ander opgepakt, en dat er daardoor een leeg of een naar gevoel ontstaat.

Een eenvoudige manier om van dit nare gevoel af te komen is, jezelf de vraag te stellen “ Is deze energie wel van mij of is het van een ander”

Als je jezelf deze vraag stelt, komt er een gevoel naar boven. Krijg je een licht gevoel dan is het prima. Komt er een zwaar gevoel naar boven dan is het waarschijnlijk niet van jouw.

Deze manier van denken noemen we “ Het leven in de vraag”

Hier bedoel ik mee jezelf de vraag te stellen om dingen te veranderen in de energie.

Wat is er allemaal mogelijk?

Is deze energie van mij?

Wanneer je dat dan door hebt, of het Licht of Zwaar voelt, heb Jij de mogelijkheid om te veranderen.  Jij  hebt altijd de Keus om te kiezen.

Blijf ik zo doorgaan? Of wil ik het anders?

Doe dit dan heel bewust.

Hoe kan het beter dan dit? Wat als het Lichter mag voelen? Wat kan ik hier zelf aan veranderen?

Wanneer je een probleem hebt. En je blijft je daar op focussen komen er alleen maar meer problemen bij. Dit is dan zware energie. Maar door jezelf een vraag te stellen met de juiste stelling ben je instaat om veranderingen te creëren.

Jij hebt de keuze. Om in dat probleem te blijven hangen, of juist proberen om dat te veranderen? Wat zwaar voelt, daar gaat de deur dicht! Hou de deuren open, door een vraag te stellen. Wat is er nog meer mogelijk? Hou de vragen ook licht! Je zult zien merken dat de energie veranderd.

Bewust omgaan met wat je waarneemt. Negatieve dingen Lichter maken. En dat leeft makkelijker en prettiger voor jezelf en je omgeving. Daar door zal de energie weer stromen.

Leef bewust met meer gemak, vreugde en glorie!

Dat is de Motto zin van Access Consciouness Bars.

Ik geef de Access Conciouness Bars sessies. Wat een mooie techniek. Er worden 32 punten op het hoofd licht aangeraakt. Daar waar emoties, overtuigingen, besluiten, belemmeringen vast zijn gelegd mag jij deze los gaan laten. Dat wat geweest is hoef jij nu niet meer te dragen. Opschonen noemen we dat. Als een harde schijf van je computer op schonen. Waardoor er weer meer ruimte ontstaan voor nieuwe, lichtere dingen.

zie meer info onder het kopje Access Consciouness Bars

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *