dōTERRA aroma touch special

doterra_wellness_advocate_colors

Een van mijn behandelingen is de Aromatouch een techniek, speciaal ontwikkeld voor dōTERRA oliën, waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de rug en de voeten worden aangebracht. Je kan het zien als een lichte massage hoewel de bewegingen in de eerste plaats technieken zijn voor een optimale opname van de oliën door je lichaam. De combinaties van de oliën en de bewegingen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de oliën een breed effect hebben op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn.
Aroma Touch maakt gebruik van 8 oliën: lavendel, balance, on guard, melaleuca, aromatouch, deep blue, wilde sinaasappel en pepermunt.

Aromatouch werkt onder andere ontspannend voor je spieren en je geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van je ledematen, het ondersteunt je immuunsysteem, reinigt, en balanceert lichaam en geest. En als extra een special met een klankschalen toegift. Heerlijk de subtiele klanken en trillingen die deze massage bijzonder en compleet maken.

*NIEUW* 5 of 3 ritten kaart

3x kost € 120.=

5x kost € 175.=

Een aromatouch special behandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost €45.

Dit is inclusief gebruik van de oliën. Het is een geweldige manier om kennis te maken met de oliën en hun snelle en krachtige werking. Het verdient aanbeveling de behandeling op het einde van een dag te plannen zodat je daarna van een diepe rustige slaap kunt genieten. Natuurlijk is het ook mogelijk iemand anders, waarvan je weet dat die een goede opkikker kan gebruiken, een behandeling cadeau te doen. Aromatouch behandelingen gaan op afspraak.

aromatuch