Healing/ Chakra Balancering

Een healing kun je beschouwen als een grote schoonmaakbeurt van je hele energie systeem. Het heft bepaalde blokkades op waardoor je beter je eigen “levensenergie” kan laten stromen. Een goede doorstroming helpt je beter in verbinding te zijn met je omgeving maar ook met jezelf. Het ondersteunt daarom ook je persoonlijke groei. Bij een healing maak ik op intuïtief niveau contact met jouw energie. Er wordt gekeken waar mogelijke blokkades zitten of waar het niet goed doorstroomt. Het systeem helpt zichzelf weer te helen door blokkades weg te halen. Het loslaten van “oude” energie geeft over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust. Een healing wordt meestal liggend gedaan en wordt soms op afstand als jij niet in de gelegenheid bent om naar mijn praktijk te komen.

Chakra balancering

Een chakra healing kan ook in de vorm van een Chakra Balancering. Dit is een meer uitgebreide vorm van healing waarbij elk chakra een aparte healing krijgt.  door middel van Edelstenen en Engelenenergie. Doordat de energie in je lichaam vrijer kan stromen vindt er ten eerste een totale ontspanning plaats. Hierdoor ben je beter in staat om te voelen. Deze healing is  liggend op mijn behandeltafel en gaat met een lichte aanraking  van het lichaam en hoofd gepaard.

Neem contact op met mij voor een Healing en of Chakra balancering
Hou mijn site of Facebook pagina essentie en gevoel in de gaten, met regelmaat zal ik een healing op afstand geven. Dit kan natuurlijk ook op afspraak een op een bij mij in de praktijk. Maar mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar mij toe te komen kan op afstand ook altijd.

Afstandsbehandelingen worden gegeven zonder de aanwezigheid van jou. Bij voorkeur op afspraak. Jij zorgt zelf thuis voor de nodige rust en ruimte en een zoveel mogelijk ontspannen lichaamshouding. Ook hier is makkelijke niet knellende kleding gewenst. Ik stuur met behulp van de universele helende energie naar jou. Hierbij is de intentie van de mij het belangrijkst.

En ik neem na de behandeling altijd even via mail contact met jou op.

Interesse vul contact formulier in en dan kunnen we een afspraak maken.

Een healing sessie, of Chakra balancering sessie duren ongeveer een half uur. En de kosten zijn €25.=