Referenties

Hier een aantal recensies van mensen die een behandeling mochten ontvangen.

Een Bars behandeling gehad van Renate Praktijk Essentie en Gevoel. In een fijne, rustgevende omgeving. Tijdens de behandeling ook de Healy het programma Balance  gehad. Deze combinatie gaf mij rust  tijdens, rust na de behandeling en rust de dagen erna. Ik stond, meer in mijn kracht, en kan veel beter knopen doorhakken,  gaat mij beter af dan voorheen. En er ontstond meer ruimte voor mij zelf.

Karin

Hey Praktijk Essentie en Gevoel hier even mijn bevindingen, ervaringen na de chakra healing…Vond het een enorm fijne intense healing, met zoveel voelen…was de avond zelf erg licht in mijn hoofd tegen het duizelig aan…dag erna grieperig gevoel, loom etc…Heb het gevoel gehad dat het dagen nawerkte, alsof alles gereset werd…
Heel mooi, maar heel intens en af en toe heftig…alsof er mega opgeruimd is.

Liefs Masja

Ik heb een chakra healing balancering behandeling gedaan. Met olie, kristalstenen en chakra muziek. Ik vond het een fijne healing. Heb nog van alles losgelaten, rook de geur van de olie nog een hele poos. En voelde mijn 3e oog erg lang. Ik voel mij veel relaxter na de sessie

Angela

Heerlijke Aroma Touch massage gehad met aansluitend ontspannen met klankschalen! Gewoon over je heen laten komen en heerlijk relaxen. Voor herhaling vatbaar!

Monique

Vandaag een heerlijk Aroma Touch Special Massage gehad, de olie ruikt heerlijk het was ook heerlijk ontspannen. De klankschalen was een fijne aanvulling

Antionette

Na de bars sessie zelf was ik niet moe. Ik voelde me licht, leeg hoofd en had energie. Een paar dagen later was de energie op, ik ervaar veel. Verder voelt mijn hoofd nog steeds leeg. Fijn! Op de een of andere manier beleef ik de dingen anders, het gaat zich niet zo vastzetten in mijn hoofd zeg maar, het gebeurt en klaar. En ik merk aan mezelf dat ik gekker ben met mezelf, dat ik er zijn mag en een leuk, mooi mens ben. (last van een laag zelfbeeld) En dat ik ook meer mezelf ben. Ook ben ik luchtiger in mijn doen en laten, dingen gebeuren zoals ze gebeuren en klaar.

Dat is eigenlijk kort samengevat wat ik de afgelopen dagen gemerkt heb en hoe ik mij voel.

Groetjes Joyce

Altijd heb ik in mijn hoofd gedachten. Ze flitsen alle kanten op en “onbewust” ben ik er de hele dag druk mee. Ik had er nooit last van. Tot een paar maanden geleden…de gedachten in mijn hoofd gingen mij energie kosten, ik kreeg een onrustig gevoel en voelde me soms opgejaagd. Maar ik kon niet aangeven waar het vandaan kwam,  het was er ineens. Soms kort, soms een hele dag. Ik ging meer over dingen nadenken en het maakte me onzeker, doe ik wel wat ik wil doen of moet ik andere keuzes maken. En zo flitste alles de hele tijd door mijn hoofd. Ik had er dus nu wel ” last” van. Het was tijd om er wat aan te doen. Ik kwam in contact met Renate. Ondanks dat ik het spannend vond was dat gevoel meteen verdwenen toen ik daadwerkelijk binnen was. Renate vertelde precies wat ze deed wat mij de ruimte gaf om te benoemen wat er met mij gebeurde. Na de Access bars was mijn hoofd meteen leeg. Zo bijzonder, geen gedachten, maar stilte. Nu enkele dagen later heb ik nog steeds een leeg en rustig hoofd en heb ik me nog niet opgejaagd gevoelt.

Dankjewel Renate. 

Chantal


Durf te vragen dat was het thema bij Essentie en Gevoel. Met die kaart kwam ik in aanraking met de Acces Bars. Nu al 2 heerlijke behandelingen mogen ervaren van loslaten…..en opladen en ervaren wat totale ontspanning kan zijn, onder de lichte aanraking van de vingers van Renate…. verheug mij alweer op de volgende X

Carolien


Lieve Renate,

Wij hebben elkaar leren kennen op onze wekelijkse yogalessen die we volgen. Daar hadden we direct een klik, door onze spirituele en hooggevoeligheid gave. De afgelopen weken werd ik steeds meer moe en depressiever, zodat ik nergens meer zin in had. Terwijl ik langzaam uit mijn burn-out aan het komen ben en het steeds beter ging.
Door een behandeling entiteiten-release  en  Access Bars-sessie voel ik mij weer goed in mijn vel zitten en heb ik weer energie om dingen aan te pakken. Ook kan ik nu makkelijker dingen loslaten en ben ik rustiger in mijn hoofd.
Je hebt een mooie gave en ben blij met wat je me kon “geven”. Mijn dank daarvoor.

Lieve groet Ingrid.


Heerlijke ontspannende massage gehad.  

Aoma Touche gehad van Renate,

Heerlijk!

                                                                                                             

Groetjes Antoinette


Ik heb twee sessies bij Renate mogen ondergaan. Het was mooi te zien hoe snel wij samen een klik hadden. Renate is een warme persoonlijkheid. Je hebt veel schillen van mijn ui mogen afpellen, door vele technieken te gebruiken heb ik er veel aan gehad. En hoop dat het pure blijft zoals het nu is. Ik ben zelf ook spiritueel gevoelig en mijn wens is ook, zo te groeien zoals jij nu bent! Je hebt de gave wat ik zie,  en gebruik je die optimaal.

Lieve groet, Angela


Op vakantie hebben wij als gezin, Renate en haar gezin ontmoet. Er was meteen een klik. Gevoel van Veiligheid, openheid, warmte en interesse in het spirituele vlak, belangrijk maar zo zeldzaam bij een ontmoeting op vakantie. Zeker mijn zoon die hoog gevoelig is heeft hier baat bij. En is dankbaar dat je hem het vertrouwen geeft. En op afstand hem hierbij energetisch ondersteund. Een puber van 15 staat er niet zomaar voor open. Je helpt ons. Door er voor hem te zijn hem te healen en hem weer in zijn eigen kracht te zetten, met zijn hoog gevoeligheid, de rust weer terug te vinden. Hij vraagt nu uit zichzelf kan Renate mij hierbij helpen. Ik ben dankbaar en blij dat jij ons hier bij ondersteund en dat we elkaar nog lang blijven koesteren.

Onze dank is groot,

Peter en zijn zonen.


Ik leerde Renate kennen via mijn nieuwe partner. Hij en haar man waren collega′s. We hadden elkaar nog nooit gezien, maar er was onmiddellijk een klik. Heel bijzonder!

Door mijn scheiding en moeizame laatste jaren in mijn relatie was ik erg opzoek naar mijzelf en mijn gevoel. Renate heeft mij weer doen voelen, mijn eigen kracht terug doen vinden. Voor mij voelt een sessie bij Renate; even mijn batterij weer opladen.

Dank voor jouw “geven” Renate.

SimoneGoed nieuws moet verder verteld worden vind ik. Het goede nieuws dat ik heb te vertellen is dat ik je behandeling gisteren als bijzonder heb ervaren.

Je handen voelden als ‘Engelenhanden’ in hun Lichtheid en lichtheid.

Je gaf je volledige aandacht en met je gave om contact te hebben met de aanwezige Lichtenergie, heb je mij enorm geholpen en goed gedaan.
Dank je wel.

Marga


Ik heb een hele fijne, prettige behandeling bij je gehad!!! Tijd om weer met wat dingen aan het werk te gaan.

Dank je wel meid!

Helga


Het dagelijks leven was een zware strijd met mijzelf. Het verleden kon ik maar niet loslaten. Er waren tal van incidenten die daarvan de oorzaak waren. Mede door de behandeling bij Praktijk Essentie en Gevoel ben ik bij de kern van het probleem gekomen, en heb nu veel meer energie en voel mij zo vrij als een vlinder.

Renate bedankt voor je hulp!

Petra