Access Body behandeling

Access Body behandeling is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Deze energie werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van de cellen het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De behandeling bestaat uit rustige handoplegging. Er hoeft geen diagnose te worden gesteld, de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. Door middel van de Body behandeling tools kunnen de overbodige blokkades worden losgemaakt en opgeruimd.  Deze sessie geven is even ontspannend als ontvangen omdat de energie door mij en de ontvanger stroomt. Er wordt niet met eigen energie gewerkt, waardoor ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van Access is de eenvoud. Door met Access te werken wordt je zelfbewust.


Bij een Body behandeling wordt je met kleding aan op een behandeltafel behandeld. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via mijn handen doorgegeven. Vindt je het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt ik mijn handen enige centimeters boven het lichaam.

Intieme aanrakingen en alle posities die de als onplezierig ervaart worden, worden uiteraard vermeden. De energie vindt altijd de juiste weg. Ik zorg voor een schone, prettige, warme en rustige behandelruimte. Eventueel bedekt met een deken zodat je het niet koud zal krijgen.

Een Access body behandeling duurt ongeveer een uur/anderhalf uur en kost €75.=