OVER MIJ

Ik ben Renate Boschker ik woon in Lichtenvoorde, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben al vanaf mijn jeugd geprikkeld door energie. Het begon dat ik ontdekte dat ik kon pendelen. Pendelen waar de energiebanen, aardstralen zaten. Energievelden zijn overal en zijn goed te voelen. Van alles en iedereen. Dag in dag uit. Mijn man was zeer gevoelig voor aardstralen, we zijn door er een magnetiseur in te schakelen veel verder gekomen. Die zei tegen mij: Jij hebt ook die gave daar moet je wat mee gaan doen. Op dat moment in mijn leven was ik er nog niet aan toe. Maar steeds als mijn man weer onrust of jeuk had kon ik met mijn handen de onrust weg halen. En zo is het begonnen. Energetisch was ik voor mijn gezin erg veel aan het helen. Ik pikte ook veel energie van anderen op en kon dat niet goed plaatsen of dat mijn energie was of die van een ander. Je wordt uit je kracht getrokken, en dat maakt je onzeker. Je voelt soms in een ruimte of bij sommige personen je niet prettig en dat kan een vervelend gevoel zijn. Ik had er erg veel moeite mee. Maar wist ook niet goed hoe ik daar krachtiger in moest gaan staan, maar je bewust worden is de eerste stap naar verandering.

Ik heb een Reiki graad 1 en 2. En leerde al goed om daar mee om te gaan en ontdekte wat je met energie kunt doen, healing, energie geven en ontnemen. Daarna  kwam ik bij Centrum Puur en heb de Sol cursus en de Mee opleiding gedaan. En heb in deze opleiding echt veel geleerd en ontdekt wat thuis komen in jezelf is. De Access Consciouness Bars Class gevolgd. En de Foundation gevolgd zodat ook steeds meer Access Body behandelingen kan toepassen. En dat is een mooie tool deze manier van energieën loslaten, lichter worden in je hoofd en lijf vind ik persoonlijk de effectieve en krachtigste manier die op mijn pad is gekomen en ik help jou ook graag met veel plezier om je hier in te ondersteunen. En ik heb de Essentiële oliën van dōTERRA ontdekt. En gebruik ze dagelijks. Heb mij er in verdiept, Webinars gevolgd. Het Aroma Touche certificaat gehaald waardoor ik de massage met de oliën mag geven, ik ben een Wellens advocaat dat wil zeggen dat je de dōTERRA bij mij kunt bestellen.  Deze pure oliën ondersteunen mij en mijn gezin in de dagelijkse dingen. Ook ben ik in het bezit van prachtige unieke klankschalen en geef er ook heerlijke ontspannings- sessies mee.

Ik krijg wel eens van mensen te horen, als jij in de buurt ben voel ik mij altijd rustiger worden en is de sfeer goed. Stukje veiligheid waar je op je gemak bent, thuiskomen. Sfeer is erg belangrijk voor mij. De essentie te voelen met de basis liefde en veiligheid. Vanuit die positie kun je jezelf helen. Vanuit de liefde voor jezelf en met behulp van Lichtwerk, Access Consciousness Bars en energetisch behandelen werk ik met de helende energie, helende oliën, helende klanken, frequenties en Reiki. In mijn eigen Praktijk Essentie en Gevoel. Kijk rustig rond op deze site wat jou aanspreekt en Voel je welkom!

Liefs Renate